alakformálás Méhes Rolanddal

« vissza
esküvő – a várva várt NAGY NAP, amikor mindenki a legjobban és legpompásabban szeretne megjelenni

Pazar esküvői ruha, csodás hajköltemény, ízléses smink….ez mind hozzátartozik egy lenyűgöző külső megjelenéshez

Szeretnétek egy kis változást, mert ez életetek legszebb napja és fontos, hogy minden az elképzeltek alapján történjen, akkor szívesen felajánlom a segítségemet, tanácsaimat, az egészségtudatos életmóddal kapcsolatban. Van, aki szeretne pár kilótól megszabadulni, vagy épp ellenkezőleg pár kilóval gyarapodni, de akad, aki csak feszesebb formában szeretne lenni, esetleg pár tanácsra lenne szüksége, hogy a nagy napon elégedetten álljon a szeretett párja mellett. A 18 éves tapasztalatomat és segítségemet kínalom nektek, amivel hozzájárulhatok életetek legszebb napjához.

Az én mottóm: „A tested a lelked szentéje!” ezért az esküvőtök napján ezekben a csodálatos szentéjekben ragyogjanak szerető lelkeitek!

Amit kínálni tudok: egyénre szabott étrendek elkészítése, konzultációk az alakformálással kapcsolatban illetve az alakformáló gyakorlat sorozatok bemutatása, külső és belső harmónia kialakítása és nem utolsó sorban a támogatásom egészen a nagy nap elérkezéséig.

 

E-mail: 
rolandmehes [at] gmail [dot] com
Telefon: 
0905 793 424

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!