Amikor az „ablak alatt“ muzsikálnak (esküvői szösszenet)

« vissza

Lakodalmunk helyszínét jól kell ismernünk.

Ám nem elég azt tudnunk róla, hogy az általunk kiválasztott étterem kertje nagyszerű lehetőséget ad a fotózásra, meg azt, hogy odabent jól főznek és ráadásul olcsó is. Bár a konyhán sok múlik, mégis alaposabban szét kell néznünk. Mert néha könnyen elfogadjuk azt a helyzetet, hogy az étterem éppen száz vendég befogadására alkalmas, ám a zenekar (meg a tánctér) innen már kiszorul, és csak egy szomszédos helyiségben, esetleg a teraszon kap helyet. Így előfordulhat, hogy a vendégek majd jól elcseverésznek egymással, miközben zenészeink egy teljes kört fognak játszani… önmaguknak, vagy adnak egy szerenádot az „ablak alatt”.

Summa summarum: jó, ha a násznép meg a zenekar egy teremben tartózkodik, közöttük folyamatos és gyümölcsöző a kapcsolat.

Ezáltal a tánc- és nótáskedv is gyorsabban terjed, a kellően inspirált nép pedig mulathat hajnalig.

Lejegyezte,

Zalka Lóránt, vőfély

mobil: 0903 689 829

 

fotó: www.kalman.eu

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!