DUNÁN INNEN DUNÁN TÚL - Igényes magyar esküvők határok nélkül

« vissza

A esküvői portáljaink életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Nap tényleg emlékezetessé válhat.

Hogy miről is szólnak esküvői oldalaink?

 

Két különböző portálunk közül az egyik www.eskuvo.sk, ami magyar-szlovák határmente legnagyobb esküvői hírportálja, ahol egyfajta esküvői közösséget szeretnénk létrehozni.

A jövendőbeli párok esküvőjük szervezéséhez egyre nagyobb mértékben veszik igénybe az internet adta lehetőségeket, hogy megtalálják a számukra ideális szolgáltatásokat, ötleteket. Ebben szeretnénk mi is segíteni! Különböző kategóriában nyújtunk útmutatót az ifjú házasulandó pároknak. Köztük például esküvő szervezők, cukrászdák, fuvar szolgálatok, ruha szalonok, zenészek, fotósok, videósok, ceremóniákra különlegességek illetve vőfélyek, virágárusok vagy éppen dekoráció felelősök. Emellett egyéb lehetőség is nyílik oldalunkon. Sokan megvásárolják a menyasszonyi ruhájukat. Portálunkon a bazár rovatunkba meghirdethetők az eladásra váró ruhák, hogy egy újabb boldog menyasszonyhoz kerüljön a varázslatos öltözék. De egyéb esküvőre megvásárolt tárgyak is felkerülhetnek, ami egy szebb cél érdekében mások örömét szolgálhassák, mint hogy inkább a szekrényünk alsó polcán végezzék. A nagy Napra készülődők határok nélkül megoszthatják szebbnél szebb esküvői fotóikat a fotóalbumokban, élményeiket, tapasztalataikat a fórumban. Egy könnyen áttekinthető, modern arculatú weboldalt hoztunk létre, ami reményeink szerint segítséget nyújt majd az esküvő könnyebb szervezésében, tökéletes lebonyolításában.

A másik egy speciális oldal www.felvidekieskuvo.sk, a nevéből adódóan kifejezetten felvidéki szolgáltatókból álló csapatot alakítottunk ki. Ezzel támogatva a Felvidéken élő és tevékenykedő magyar szolgáltatókat. Nem kell különösebben jártasnak lenni a témában ahhoz, hogy tudjuk: a sikeres menyegző számtalan apró tényező összhatásából épül fel. Honlapunkon azokat a szolgáltatókat vonultatjuk fel, akik munkájának sikerességét több éves, nem egy esetben több évtizedes tapasztalat támasztja alá, s akik országos viszonylatban és határainkon túl is több száz elégedett ügyfelet tudnak felmutatni. Fodrász, sminkes, esküvői fotós, videós, zenész, esküvőszervező, különleges zenei élmény szertartásra, vőfély, táncoktató, személyfuvarozó, cukrász, divattervező, utazási iroda, esküvői DJ, nyomdastúdió, kastélyszálló, léggömbdekoratőr, ékszerész, valamint pálinkaház és gasztronómiai cég fogott össze annak érdekében, hogy az eseményre az ifjú pár és a vendégsereg egyaránt életre szóló, maradandó élményként tekintsen vissza.
A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!

Amennyiben ötletünk elnyerte tetszését, kérjünk látogasson el oldalainkra és népszerűsítse esküvői portáljainkat ismerősei körében, hogy közösen tegyük emlékezetessé a NAGY NAPOT!

Ha szeretne a csapatunk tagja lenni, akkor jelentkezz bátran!
info [at] eskuvo [dot] sk
felvidekieskuvo [at] gmail [dot] com

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!