esküvői DJ

« vissza
DJ Szomi

Esküvői DJ és esküvői DJ közt legalább akkora a különbség, mint két zenekar között, még ha ezzel a laikusok általában nincsenek is tisztában.

Az esküvői DJ-zésben a legnagyobb kihívás mindenképpen az, hogy nincs két egyforma lagzi, mint ahogy nincs két egyforma beállítottságú, hangoltságú társaság sem. Ahhoz, hogy az igényeknek meg tudjak felelni, külön kell felkészülnöm minden egyes menyegzőre. Repertoárom összeállítása során több szempontot veszek figyelembe – például a vendégsereg korösszetételét, stílusbeli igényeit, valamint a legújabb trendeket. Mondhatnám: a legteljesebb mértékben alkalmazkodom kívánságaikhoz.

Bár a DJ-szakma sokak szerint nem egyéb gombnyomogatásnál és potméter-tologatásnál, a vérbeli lemezlovas egy kicsit porondmester is. Szóval tartja a közönségét, olykor beleénekel a dalba, poénokat süt el, ezzel is fokozva a hangulatot, „szórakoztatva a nemzetet”. Jómagam is így teszek, a legmenőbb, profi fényeffektusokkal egészítve ki a produkciót. Tehát nem csak a fülnek – a szemnek is játszom.

  • 25 éves tapasztalat a zene világában
  • nagy választék különböző zenei stílusokban, több nyelven
  • esküvők, bálok, KARAOKE, céges rendezvények, szülinapi partyk
  • szilveszteri mulatságok, szalagavatók, bankettek, stb.
  • konferálás magyar, szlovák, német és angol nyelven
  • minőségi LED fényeffektek és aktív hangosítási rendszer
  • esküvői fénydekoráció
E-mail: 
szomi [dot] s [at] gmail [dot] com
Telefon: 
0907 299 888

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!