esküvői fotózás

« vissza
kalman.eu | esküvői fotózás

kreatív esküvő fotózás fotózsurnaliszta stílusban | esküvői történetek megörökítése modern felfogásban

Talán így jellemezhetnénk röviden önmagunkat, hiszen imádjuk a Nagy Nap korai készülődésének minden mozzanatát, átéljük az esküvői szertartás meghitt pillanatait, a portré fotózást művészi felfogásban fotografáljuk, a lakodalmas bulit pedig emberközeli pillanatképekben adjuk vissza. Mindezt  igazi esküvői SZEMtanúként.

Hogy kik is vagyunk valójában? Akivel még nem volt szerencsénk találkozni, annak engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk.

Először talán Szilviával léptek majd kapcsolatba, mivel Ő szervezi az esküvő fotózásainkat. Ami viszont ettől is fontosabb: Ő az aki elsímitja a ráncokat, fényt varázsol a szemekbe, és igazi stílust visz az esküvői fotóitokba. Szilvia ugyanis a számítógépes képfeldolgozás es utómunka kiváló képviselője, aki tudását külföldi mesterkurzuson szerezte.

Esküvői fotográfusunk Roland a New York Institute of Photography volt diákja, és 2008-tól a párizsi székhelyű Nemzetközi Fotográfiai Szövetség AFIAP titulussal rendelkező fotóművésze. Alapító tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének. Számos oklevél és elismerés fűződik nevéhez szerte a világon. Az egyik legrangosabb eredménye a közönség szavazatai alapján elért National Geographic Magyarország "Társadalomábrázolás" kategóriájában kiérdemelt 1.díj.

Fotózást főként a Felvidéken vállalunk, de szívesen veszünk fel megrendeléseket bárhol a világban. Ennek köszönhetően Szlovákián kívül fotótóztunk Magyarországon, Csehországban, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban, Görögországban, de még a távoli karib-tengeri Puerto Rico-ban is.

Egy személyes találkozó alkalmával, egy illatos kávé, vagy akár egy jó pohár bor mellett pedig szívesen beavatunk Titeket a mai esküvői fotózás további rejtelmeibe.

szilvia & roland

E-mail: 
info [at] kalman [dot] eu
Telefon: 
0915 660 550

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!