esküvői helyszín

« vissza
Vis Vitalis - catering & party servis

Nádszegen, szép és csendes környezetben található a Vis Vitalis étterem, amely kapacitásából adódóan kiválóan alkalmas esküvők, családi, vállalati és egyéb rendezvények lebonyolítására. A nagyobb, 140 férőhelyes teremben már számtalan ifjú pár lejtette első táncát, sok-sok fiatal és idős idézte fel régi élményeit osztálytalálkozókon. A kisebb, 30-40  személy befogadására alkalmas teremben sok-sok jubiláló vágta fel ünnepi tortáját.

Szolgáltatásainknak köszönhetően Ön is ugyanúgy élvezheti az ünnepi alkalmat mint vendégei, hiszen Ön is vendég lesz. Meghívók, vacsora, zene, bokréta, díszítés… csakhogy néhány fontos részletet említsünk. Mi levesszük a terhet a válláról és kivitelezzük elképzeléseit. Többéves tapasztalatunk garancia arra, hogy elképzeléseit maradéktalanul megvalósítsuk, a menüsor összeállításán, elkészítésén kívül vállaljuk a terem dekorációját, zene biztosítását. Igény szerint biztosítjuk a szervezés minden elemét a meghívók elkészítésétől egészen a vendégek hazaszállításáig. 

Vis Vitalis csapata

E-mail: 
info [at] vis-vitalis [dot] sk
Telefon: 
0908 117 595, 0908 430 869
Nyelvek: 
magyar, szlovák

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!