esküvői smink

« vissza
Varga Lívia - LIV's VISAGE

A sminkelés egy olyan szakma, amely napjainkra művészetté nőtte ki magát.

Ennek a hátterében elsősorban az áll, hogy a szépre és szépségre való törekvés egyidős az emberiséggel. Mondhatni: legalapvetőbb vágyaink egyike. Másfelől a kozmetikai ipar rohamos fejlődése is ösztönözte ezt a folyamatot, hiszen ma már olyan szépészeti alapanyagok, eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyekről egy-két generációval előttünk álmodni sem mertek.

A szakmát Budapesten a Cryon Art & Model managent ügynökségnél, Simko Linda világbajnok sminkes mellett tanultam. Mivel szeretem a kihívásokat, 2012-ben, vállalva a megmérettetést, részt vettem a Faceup világbajnokságon. Tanuló kategóriában győztes lettem.

Sminkjeim nem csak viselőjük esztétikai hatásának erősítését szolgálják, hanem domináns személyiségjegyeiket is kidomborítják. Felfogásom szerint a smink nem más, mint az “arcra írt” külső és belső szépség.

E-mail: 
info [at] livsvisage [dot] com
Telefon: 
0918 497 200

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!