esküvői szállítás

« vissza
Rácz PartyBus DS & Luxury Transport

Jópár éve annak, hogy személyfuvarozó szolgáltatásunkat kitaláltuk és megvalósítottuk, s az azóta eltelt időszak során számos elégedett, visszatérő ügyfelet szereztünk magunknak – a magán és céges szférából egyaránt. Sikerünk titka talán éppen az, hogy minden tekintetben maximalisták vagyunk. Ez gépparkunk felszereltségére és szolgáltatásink színvonalára egyaránt vonatkozik.

Ügyfeleinknek 10 darab, 8+1 személyes, legmagasabb komfortfokozatú, exkluzív felszereltségű, légkondicionált kisbusszal állunk rendelkezésére. Az ifjú pár kérésére természetesen gondoskodunk arról, hogy gépjárműveink díszítése mind színvilágában, mind formailag teljes mértékben igazodjon elképzelésiekhez. Mivel a személyfuvarozással kapcsolatosan támasztott igények általában egyediek, árajánlatainkat is a szállítandó személyek, a megteendő táv, valamint a várakozási idő és más paraméterek tükrében állítjuk össze. A magunk részéről mindent megteszünk azért, hogy hozzájáruljunk a nagy nap sikerességéhez.

E-mail: 
partybusds [at] partybusds [dot] sk
Telefon: 
0905 165 235

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!