esküvői torták és sütemények

« vissza
Dolce Vita Cukrászda

Dolce Vita Cukrászda, Vásárút Dunaszerdahelytől 12 km re tálalható! Cukrászdánk Vásárút község szívében helyezkedik el, mely méltán tartozik a legelőkelőbb helyek közé!

Tradicionális nagymamánk értékeit megőrizve próbáljuk a receptjeinket kidolgozni, de ami a legfontosabb mindig az új trendek es díszítési stílusok hajtanak minket, fő filozófiánk a tradíció újra gondolása! Az esküvőknél szinten figyelembe vesszük az aktuális trendeket, formákat, ízeket es ez alapján újítjuk fel minden éven a kínálatunkat!

A legtrendibb a rusztikus esküvőknél a candy bárok elkészítése, nem csak a sütemények kiválasztása, de a candy bár elrendezése, létrehozása is a mi feladatunk, torta tartok es egyéb állványok kikölcsönzésére is lehetőség nyílik!

Sós es édes termékek közül is választhatnak az érdeklődők! Kínálatunk a klasszikus süteményektől egészen a candy báros süteményekig nyúlik: popcakes, mini tarts, gyümölcsös kosárkák, cupcakes!

Menyasszonyi tortáink legfőképpen az íz világra megy, es inkább rusztikus stílust preferáljuk, de a marcipános gyönyörű kidolgozott hímzett, csipke tortáink is nagyon kelendőek!

E-mail: 
info [at] cukraren [dot] eu
Telefon: 
+421 31 5503985
Nyelvek: 
Szlovák, Magyar

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!