esküvői videó

« vissza
Vigant Studio

Kedves Ifjú Pár!

Fontos, hogy egy esküvői film ne csak dokumentáljon, de szórakoztasson is. Olyan legyen filmetek, melyet szeretnétek újra és újra megnézni – és másoknak is megmutatni: akár a neten, mobiltelefonon vagy tableten. Ilyen a lendületes, ritmusra vágott, több kamerával rögzített film. A teljes filmen felül az esküvői klip („wedding clip”) nálam természetes: válasszátok ki kedvenc zenéteket, én pedig elkészítem Nektek a Ti saját klipeteket! Ezenkívül egy esküvői film akár több klipet is tartalmazhat: az egyes fő részek – például a készülődésről, a fotózásról, a menyasszonyrablásról készített werkfilmek - kreatív klipként készülnek el. Ugye készülnek majd profi fotók is? Akkor szerepeltessük azokat a filmben villámbevágás vagy vetítés formájában! Ha mindez nem lenne elég, készítünk az esküvő előtt egy randifilmet is! A minőséget garantálja a sokéves tapasztalat, naprakész, profi technika és a munka iránti feltétlen elkötelezettség. Egyszóval: szeretem a munkám.

Kiss Gábor - vigant.sk

E-mail: 
vigant [at] gmail [dot] com
Telefon: 
0918 027 890

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!