KOKA Fashion Design & KOKA Wedding Design

« vissza

Kiss Kósa Annamáriának hívnak, a KOKA Fashion Design és a KOKA Wedding Design tervezője vagyok.

2010-ben végeztem a pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskola Színháztudományi Karán, mint díszlet-, jelmez- és látványtervező. Az egyetemi évek alatt 2 éven keresztül áthallgattam a pozsonyi Képzőművészeti Főiskola divattervezői szakára majd egy évet  cserediákként a budapesti Magyar Képzőművészeti Egyetemen tanultam.

2011-ben, felvidéki magyarként elnyertem az egyik legrangosabb szlovákiai divattervezői díjat, a Pozsonyi Divatnapok New Face of Fashion Design 1. helyezését.

2012-ben a szakmai zsűri nekem ítélte "A Duna gyöngye" díját. Ezen díjak által az akkori "Kávé" kollekciómmal kijutottam a tengerentúlra és 2012 májusában a Slovak Fashion Night New York divatbemutatón bemutathattam munkásságomat. Azóta is meghívott vendégként veszek részt a pozsonyi Divat Napokon.

A most október 21-én bemutatásra kerülő kollekciómat ugyanúgy, mint a KOKA márkanevet az egyediség, a dinamizmus és a letisztult formák jellemzik, különös hangsúlyt fektetve a minőségre. A legújabb kollekcióm menyasszonyoknak készült Az esetek nagy részében kerülöm a felesleges csillogást, inkább a szabásminta az, amivel próbálok variálni, újat hozni. A ruhák felső részei francia csipkéből készültek és az apró kövezés sem maradt ki. A szoknyák visszafogott eleganciát sugallnak. A könnyed muszlin, tüll és a taft anyagok mind megtalálhatóak a kollekciómban. Nagy hatással van rám a népművészet, a különféle népi motívumok és hímzések, illetve a történelmi korok divatja. Ezen stílusok hatását rendkívül izgalmas az általam képviselt minimalista irányzatban, letisztult formákkal újraértelmezni.

Tervezői célkitűzéseim, hogy trendi, elegáns, de kényelmes és nem utolsó sorban olyan ruhadarabokat alkossak, mellyel a viselői is azonosulni tudnak.

web: www.kokafashion.com

e-mail: koka [dot] anna [at] gmail [dot] com

mobil: 0908 126597

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!