különleges zenei élmény szertartásokra

« vissza
TITI & HANDPAN

Esküvői szertartásokra, ha meg szeretné lepni rokonait, barátait egy páratlan és különleges zenei élménnyel, akkor állok rendelkezésére.
Legyen szó bármilyen vallású vagy helyszíni egybekelésről.
A Handpan hangszobor csodálatos világa kísérné végig a szertartást. 

Tekints meg:
https://www.youtube.com/watch?v=3_oaHY74iuw 

Egy elégedett ügyfél:

"Amikor esküvőt terveztek, kellenek biztos pontok. Legyen a megálmodottnak megfelelő a menyasszonyi ruha, ne lógjon a zakó ujja, legyen kellően forró a leves és ne essen össze a torta. Olyan dolgok ezek, amelyek egyrészt az általatok választott, de kötelező esküvői elemek, másrészt a rokonok, a násznép, a vendégek irányába tett gesztusok, rosszabb esetben az elvárásoknak való megfelelés. Ezen felül, akinek belefér anyagilag - mert valljuk be őszintén, ez is fontos paraméter -, megpróbálhatja a kis névre szóló mütyürökön és színes apróságokon kívül valamivel személyessé, emlékezetessé tenni saját maga számára is az eseményt. Ha egy tanácsunk lehetne a készülődő pároknak, akkor az mindenképp az, hogy próbálják megélni az egész napot, próbáljanak részt venni saját esküvőjükön, hiszen ideális esetben nem lehet többször próbálkozni, nem lehet a saját tapasztalatok alapján másodszorra vagy harmadszorra majd tökéleteset rendezni. Mi a Handpan varázslatával szerettük volna megajándékozni magunkat, aminek a hangjába évek óta bele vagyunk bolondulva. Teljes volt az egyetértés, csináljuk!. De honnan szerzünk Handpant, hol találunk valakit, aki játszani is tud rajta és hogy fog ez a két dolog az esküvőnk helyén és időpontjában találkozni? Hosszas böngészés és telefonálgatás következett, de ezzel Nektek már nem kell foglalkozni! Bátran ajánljuk TITI-t. Első szóra vállalta felkérésünket, minden próbán, egyeztetésen a megbeszéltek szerint pontosan megjelent és olyan hangulatot teremtett, amilyet előzetesen elképzeltünk. A legjobban azok a vendégek jártak, akik sokkal előbb beültek hűsölni a templomi padokra és a templomkertben még a naplementét is megvárták, ők hallgathatták legtovább TITI játékát. Nekünk "csak" a próba és a szertartás alatti zenei betétek jutottak, de az egészen elképesztő volt. A klasszikus, nehezen emészthető orgona helyett olyan bensőséges hangulatot teremtett, amelyben szem nem maradhatott szárazon a gyűrűhúzást követően. Handpant minden esküvőre! Handpant minden templomba!"   Édua és Tamás

 

Elérhetőségek:

telefon: 0948 319 398

web: www.titihandpan.hu

e-mail: info [at] titihandpan [dot] hu

facebook: TITI & HANDPAN
 

E-mail: 
info [at] titihandpan [dot] hu
Telefon: 
0948 319 398

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!