léggömbdekoráció

« vissza
ballon.sk - Dikácz Ferenc

Sokféle színű gumi és fólia léggömb felhasználásával csodálatos kompozíciók készítésével tesszük egyedivé, hangulatossá esküvőjét.

Asztaldíszek: Egy-egy rendezvényen, esküvőn központi szerepet kell kapnia az asztaldíszeknek. Változatos formában, alkalomhoz illően héliumos vagy levegős léggömbbel és apró kiegészitőkkel tesszük szebbé a közvetlen látványt.

Léggömbeső: Az esküvő fénypontja lehet a magasból lezúduló színes léggömbeső. 200-300 db léggömb már nagy hangulatfokozó lehet egy vidám bulin.

Héliumos csokrok: Héliummal töltött gumi- és fólia léggömbök széles választékát kínáljuk. Ajándékcsomagját is különlegessé teheti vele.

Héliumos gyöngyív: Nagyon reprezentatív látvány a héliumos léggömbökből készített fűzér. Minden rendezvény különleges eleme lehet.

Girlandok: A klasszikus elemek közül az egyik legnagyobb hatást a girlandok váltják ki. A viszonylagos nagy méret, a sok léggömb gyönyörű fonata megdöbbentő látvány.

Léggömbkiszállítás: ünnepi alkalmakra, meglepetés bulikra léggömbök, léggömbkompozíciók kiszállítása.

Héliumos léggömbfelengedés: Különleges alkalmak még egyedibbé tételénél alkalmazható elem: esküvők és lakodalmak kívánságokkal teleírt lapjainak felengedése, sport és egyéb rendezvények

Lufiba töltött ajándékok: Bármilyen ajándék,  plüss figuráktól kezdve az ékszereken át minden beletölthető, ami belefér a lufiba.

ÚJDONSÁG: A léggömb dekorációt most már LED fényekkel is fel lehet dobni, s az így felengedett léggömbök éjszaka csodálatos látványt nyújtanak az esti égbolton!
.

E-mail: 
dikacz [dot] ferenc [at] gmail [dot] com
Telefon: 
0905 386 721

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!