Megálmodta? A többit bízza ránk!

« vissza

Cégünk, a Kanovits Media azzal a céllal jött létre, hogy a Nagy Napot emlékezetessé tegye – egyedi tervezésű, újszerű technológiai megoldásokkal, különleges felületnemesítési eljárásokkal készülő nyomdai termékeivel.

Kínálatunkban az esküvői értesítőket, meghívókat éppúgy megtalálja, mint az ültetőkártyákat vagy borcímkéket; szolgáltatásaink az egyszerű, laposra nyíló és FineArt, azaz vászonlapokból álló exkluzív fotókönyvek készítésére is kiterjednek.

Termékeinket mintegy 700 féle kreatív papírra tudjuk kinyomtatni, ám az igazi többletértéket a lézer-technológia alkalmazása képviseli, amely bármilyen összetett motívum vagy szöveg gravírozását és vágását lehetővé teszi. Mindez természetesen grafikai- és dizájn-tervezéssel.

Esküvői meghívóinkhoz méretre készült, dekorelemekkel kézileg díszített borítékokat is kínálunk.

Krédónk a kreativitás. Már várjuk Önt!

Telefon: 031 591 26 26

 

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!