meglepetés műsor

« vissza
igényesen a legszebb pillanatokért

Igényesen a legszebb pillanatokért!

Egy bál alkalmával vendégként volt hivatalos, ahova műsorral érkezett. Percek alatt jó hangulatot teremtett, s meglepetésemre jómagam is dalra fakadtam, pedig én aztán igazán nem vagyok az az éneklős típus. Nálam ez volt a meggyőző érv, hogy valami nagyon hasonlóra volna szükségünk az esküvőnkön is. Fellépése után nem sietett, s valahogy szóba elegyedtünk. Miután kiderült, hogy egyénre szabva is tud műsorral érkezni, az este már fixáltuk is az időpontot. Kriszta nem tudott róla  Az esküvőn nem csak feleségem, hanem az egész násznépet nagy meglepetés érte, mikor mikrofonnal a kezében a kedvenc dalunkat énekelve jelent meg. Szép emléket okozott, majd a végén valahogy megint azt vettem észre, hogy üvöltve éneklek.  Lehet zenésznek születtem? :D Sosem tudom meg. A műsort viszont nagyon köszöjük

Kirsztina és Tibor

Köszönjük az èlmènyt amit családomnak, barátainknak ès nekünk adtál a színvonalasan összeállított kis zenei műsoroddal. Másodszorra se választanánk mást ès bátran ajánlunk mindenkinek, mert garantáltan nem fognak csalódni. További sok sikert kivánunk neked ès a csapatodnak a zenei èletben.

Tünde és Laci

Üdvözlettel | Best Regards | S pozdravom,

 

E-mail: 
gyurcsiktibi [at] gmail [dot] com
Telefon: 
+ 421 944 100 255, +36 20 912 4819

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!