Menyasszonyi csokrok és gyűrűk az esküvői fotós szemével

« vissza

A menyasszonyi csokor fotózása számomra, mint esküvői fotós számára a Nagy Nap egyik kötelező része. Minden esküvői fotóalbumot feldob egy-egy ilyen színes, kreatív alkotás. A menyaszonnyi csokor mellett egy-egy esküvői fotókönyvben számos képen köszönnek vissza olyan virágköltemények is, mint pl. a dobó csokor, koszorúslány csokrok, vőlegény kitűzője, csuklódíszek, autódíszek, terem- és templom díszek,...

Ami a jegy- és karikagyűrű fotózást illeti: ez már picit trükkösebb dolog a fotós számára is. Itt ugyanis egy ún. makró lencsével dolgozok, hogy az ékszereket legszebb pompájukban adjam vissza a képeken. Kimondottan szeretem a gyűrűk fotózását, hiszen a lencsén keresztül kinagyítva látni egy-egy remekművet mindig nagyszerű élmény. Mert én már csak egy ilyen vizuális típus vagyok, és talán maradok is :)

Összegyűjtöttem néhány, e témába illő fényképet, melyeket korábbi esküvői fotózásaimon készítettem. Fogadjátok őket szeretettel!

Örömteli esküvői készülődést, és jó fényeket kíván,

Kálmán Roland, az esküvő fotós

www.kalman.eu/hu

www.facebook.com/kalman.eu

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!