nászút

« vissza
Exit Travel Club

Ha már nászút, akkor az legyen életetek legszebb utazása és ne egy általános nyári kirándulás.

Időben kell kezdeni a nászút szervezését is, mivel így olcsóbban foglalhattok szobát, illetve több ajánlat közül válogathattok. Lássuk, hogy mi is jöhet szóba? Karib szigetek, mesés távol kelet, esetleg Mauritius? A lehetőségek korlátlanok. Rengetek csodálatos hely van a mézeshetek eltöltésére, de nem kell a világ végére utaznotok, hiszen Európában is vannak gyönyörű utazási célpontok, sőt gyönyörű kastélyszállók akár Magyarországon.

Ma már tényleg nagyon sok ajánlat közül lehet választani. Vegyünk sorba pár helyszínt: ha pálmafákra, korallzátonyokra, homokos tengerpartra vágytok akkor Dél-Kelet Ázsiát és Indonéziát ajánljuk, ahol pazar szállodák vannak, de Thaiföld varázsszigetei (Phi Phi)  is mesebeliek. Aztán ott vannak pl. Olaszországban a toszkán kisvárosok sikátorokkal tűzdelve, ahol akár egy kastélyhotelben is megszállhattok, de még egy igazi villát is bérelhettek úszómedencével. Ha pedig csak egy pár napra tudtok elutazni, akkor a közeli Ausztriában is elbújhattok mindenki elől, hiszen az Alpok völgyeiben bájos parasztházak vannak, ahol minden megtalálható a tökéletes kényelemhez.

Álmodjatok merészet és mi segítünk a választásban!

E-mail: 
info [at] exittravel [dot] sk
Telefon: 
031 55 11 999

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!