rendezvényszervezés színvonalas minőségben

« vissza
pink mint - rendezvénye tökéletes partnere
Két életrevaló, mindig különlegeset és egyedit kereső lány vagyunk, akiknek szenvedélyükké vált a különböző rendezvények szervezése. Minden megbízás új kihívás számunkra, ahol hasznosíthatjuk több éves tapasztalatunkat és tudásunkat. Próbálunk sajátos elképzelésekkel újszerű gondolatokat felhasználni a tervezésnél és a kivitelezésnél egyaránt, hiszen mottónk egyike, hogy a stílusos rendezvényeknek csak a fantázia és a képzelet szab határt. 
Amit a munkánkban a legjobban szeretünk, hogy egy pillanat erejéig a családok részévé válhatunk.
Több, mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk, megbízható partnerekkel működünk együtt. 
 
Amit kínálunk: testreszabott, pénztárcához igazított komplett megvalósítási terv kidolgozása – amibe beletartozik a látványterv, költségterv és a forgatókönyv-tervezet elkészítése –, a rendezvény lebonyolítása, illetve próbálunk segítséget nyújtani a nehezen meghozott döntések előtt. 
 
Előre is köszönjük bizalmukat: 
 
Pink Mint csapata – Andi és Böbi
 
E-mail: 
pinkmint [at] outlook [dot] sk
Nyelvek: 
magyar, szlovák, angol

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!