Szórakoztató fotókabin nemcsak esküvőre. Ez a pixBOX.eu

« vissza

HOGYAN MŰKÖDIK a pixBOX?

A pixBOX fotósarok rengeteg szórakozást nyújt. A pixBOX hordozható, modern és „FUNNY“! Ez a fotókabin önállóan gondoskodik a Ti egyedi fényképeitek elkészítéséről. A barátokkal, kollégákkal, céges partnerekkel, vagy osztálytársakkal készült felvételek eredeti kellékekkel fűszerezve tökéletes kombinációt alkotnak egy-egy remek emlékfotó megalkotásához.

A pixBOX-nak köszönhetően ismét jócskán kibővítjük az élményfotózás határait. Fotókabinunk csakis a Ti elégedettségetek érdekében a legmodernebb technológiákkal lett felvértezve. Érintőképernyős kijelzővel vezérelhető, és a profi fototechnika, a felhasználóbarát szoftver-megoldás a fotókabint a legmagasabb színvonalú, teljesen automatikus portré készítő berendezéssé emeli minden esküvőn, rendezvényen, céges partin, vagy akár bármely családi ünnepségen!

Érintsd meg a kijelzőt -> mosolyogj -> katt -> és kész a felvétel, akár egy instant festmény. Mindössze pár másodpercet vett igénybe, és máris megszületett egy eredeti portré, és egy eredeti fotókollázs. Ráadásul ez a fotókabin képes a fényképek magas minőségű nyomtatására is!

STÍLUSOS KELLÉKEK és HÁTTEREK

A jó fotók készítésében kétségkívül a háttér is nagy szerepet játszik, és ez a fotókabin esetében sincs másként. Éppen ezért fordítunk rá különös figyelmet. A hátteret kiválaszthatjátok a meglévő mintakínálatunkból, s ha mégsem találtatok megfelelőt, megtervezzük, sőt, le is gyártjuk a Ti igényeiteknek megfelelő teljesen eredeti darabot. És most figyelj! Kapaszkodj meg! Kulcsolni is tudunk! Azaz a fotókabinban virtuálisan megváltoztatható a háttér. Egy egész raktárnyi klasszikus és tematikus kellék is rendelkezésre áll. Ha mindez még mindig kevésnek tűnik, a Ti partitokra beszerezzük a Nektek való, teljesen egyedi kellékeket. A Ti fantáziátoknak és a mi fotókabinunknak semmi sem szab határt!

HOVA AJÁNLOTT a pixBOX?

Hol mindenhol élvezhető a pixBOX által kínált élmény? Céges rendezvényeken, különféle partikon. Esküvőkön, ünnepségeken, szülinapokon és egyéb évfordulókon. Ideális alkalmak lehetnek a különböző expók, kiállítások, szalagavatók, és egyéb társasági rendezvények is. A pixBOX a reklámügynökségek, produkciós- ill. rendezvényügynökségek számára is közkedvelt eszközzé válhat, ők látványos programpontként vethetik be a fotókabint. A pixBOX akár üzlethelyiségek, fióktelepek vagy éttermek ünnepélyes nyitásán is szuper imázsépítő berendezés lehet. Röviden: a pixBOX mindenhová illik, ahol emberek vannak. A pixBOX fotókabint imádni fogják a vendégeid, látogatóid!

MIBE KERÜL EZ NEKEM?

Érdekel, hogy mennyit kóstál ez a halom szórakozás? Többféle előnyös ajánlatcsomaggal készültünk számodra, melyek közül kiválaszthatod a rendezvényedhez legjobban illőt. Természetesen megértjük azt is, hogy a rendezvények és az igények jellege még ennél is sokszínűbb lehet, ezért a pixBOX készségesen alkalmazkodik, és örömmel készítünk Neked az egyedi igényeidre szabott árajánlatot. Mellesleg a pixBOX már 99€-tól bérelhető! Szóval, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

KIHEZ FORDULHATOK?

Az egész nagyon egyszerű. Elég, ha felveszed velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén, és szakértő csapatunk minden továbbiról gondoskodik. A pixBOX fotókabinunkat egyenesen a lagzi vagy a buli helyszínére szállítjuk, mindent csatlakoztatunk, beállítunk, figyelmesen gondoskodunk a háttérről is, és ezek után már megy minden, mint a karikacsapás. Állj a fotókabin elé, érintsd meg a kijelzőt - katt, katt, katt - és a fotókabin önállóan összeállítja az egyes felvételeket egy fotóvá, majd ellátja a rendezvényed, céged grafikai logójával vagy az ifjú pár nevét tartalmazó sávval. Igény szerint automatikusan kinyomtatható, így a rendezvényről mindenki a saját fényképével térhet haza. Ez azonban messzemenőleg nem az egyetlen lehetőség ennek a zseniális fotókabinnak a használatára. A pixBOX ugyanis támogatja a közösségi oldalakat, amilyen pl. a Facebook. Így azonnal megoszthatjátok a legjobb fotóitokat az ismerőseitekkel!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A pixBOX fotókabin szolgáltatásait főként Dél-Szlovákiában és Észak-Magyarországon kínáljuk, de szívesen veszünk fel megrendeléseket egész Szlovákia és Magyarország területéről. Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére e-mailben, vagy akár telefonon is.

w.   www.pixbox.eu

e.    info [at] kalman [dot] eu

m.   +421 915 660550

 

* PIXBOX.EU – a kalman.eu csoport tagja

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!