varázslatos sátor dekoráció

« vissza
dekoratív nagy nap

Cégünk 2001-es évben alakult családi vállalkozáskén. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a sátrak eladásával, bérbeadásával, beltéri felszereléssel és szervízeléssel. Minden igényt kielégítő, különböző méretű és típusú sátrak közül választhat, hogy rendezvénye a legmegfelelőbb sátorral várhassa vendégeit. Bérelhető sátraink védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai az eső a szél valamint a tűző nap ellen is. Bármilyen méretű rendezvényről is legyen szó: esküvő, kültéri összeadás, családi vagy céges rendezvény, kiállítás, garden party… sátraink mindig helytállnak. Dekoráció is beletartozik a szolgáltatási körünkbe.

Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=Ah5Sp31KRMo

https://www.youtube.com/watch?v=2-1M3iTez6g

Forduljon szakértőnkhöz, béreljen sátrat nálunk!

 

E-mail: 
vecomont [at] vecomont [dot] sk
Telefon: 
+421 905 406 474 , +421 907 524 477

Rólunk

A felvidekieskuvo.sk életre hívása során egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Csapattagok

Ismerjétek meg tagjainkat, és válasszatok minőségi esküvői szolgáltatóink közül. Válogatott csapattagjaink legfőbb célja ugyanis az igényes és magas szintű felvidéki esküvők megvalósítása.

A csapattagok külön‑külön foglalhatóak. A minőség minden esetben garantált!